Joensuun lukioihin tutustuminen

Tällä hetkellä lukiot voivat ottaa ysejä vierailulle kouluille. Tilannekuva voi toki muuttua pandemian myötä. Tarvittaessa lukioiden omat esittelypäivät ja –illat toteutetaan etänä/virtuaalisesti. Myös vierailevien ryhmien kokoon kiinnitetään huomiota. Etukäteisilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen vierailua on edelleen tärkeää.

Joensuun lyseon lukio:

• Lyseon lukion esittelytilaisuudet pidetään Lyseon lukion uusissa tiloissa Joensuun Tiedepuistolla

• Lyseon lukioon voi tulla tutustumaan esittelypäivinä tammikuussa sekä myös muina erikseen sovittavina aikoina.

• Lyseoon! Esittelypäivä kiinnostuneille 9. luokkalaisille to 20.1.2022. Tutustumiskierrokset ovat klo 9.30, 13.00 ja 14.30 alkaen. Ilmoittautuminen päivätilaisuuksiin oman peruskoulun opon kautta.

• What can I be –päivä Lyseon IB-linjasta kiinnostuneille 9.luokkalaisille keskiviikkona 12.1.2022 klo 9-10.30.

• Vanhempainiltamat huoltajille ja 9. luokkalaisille to 20.1.2022 klo 17.30 alkaen. Samana iltana on mahdollisuus tutustua Lyseoon, IB-linjaan ja Tiedepuiston tiloihin.

Päivätilaisuuksiin ilmoittautuminen ja muiden esittelyiden varaaminen Lyseon opojen kautta: anu.kotilainen@edu.joensuu.fi; sini.karhapaa@edu.joensuu.fi

Joensuun yhteiskoulun lukio, JYK:

• Jykkiin voi tulla tutustumaan esittelypäivänä tammikuussa sekä muina erikseen sovittavina aikoina.

• Jykki-päivät 9.luokkalaisille ti-ke 18.-19.1.2022 klo 8.30 – 15.

• Jykin esittelyilta 9.luokkalaisille ja huoltajille ti 18.1.2022 klo 18.00 alkaen.

• Lisäksi voimme ottaa opiskelijoita/ryhmiä tutustumaan tarvittaessa pitkin lukuvuotta.

• Esittelyihin ilmoittautumiset ja lisätiedot opojen kautta: anne.lukkarinen@edu.joensuu.fikatri.kuosmanen@edu.joensuu.fijenni.kervinen@edu.joensuu.fi

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoulu, Tulliportin normaalikoulun lukio ja Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio (ISK):

• Normaalikoulun ja ISK:n lukioon voi tulla tutustumaan Toisen asteen yhteys -päivinä klo 9-15 sekä lukuvuoden aikana samoihin kellonaikoihin. Esittelyihin ilmoittautumiset ja lisätiedot opojen kautta. Norssi: kati.huttu-pantsari at uef.fi, visa.tuominen at uef.fi ja ISK: perttu.kivivuori at itasuomenkoulu.fi

• Normaalikoulun lukion yleis- ja matemaattis-luonnontieteellisen linjan sekä ISK:n esittely nuorille ja huoltajille Tulliportin koululla ti 30.11. Klo 17- (ei ennakkoilmoittautumista). Osoite: Tulliportinkatu 1 (eläinliikettä vastapäätä)

• Sisäänkäynti: A-ovesta (koulun sisäpihan kaupungin puoleinen ovi, 1. kerros)

• Pysäköinti: P4-P5 -parkkipaikoilla pysäköinti on maksutonta klo 16 alkaen.

• Ei ennakkoilmoittautumista, lämpimästi tervetuloa!

Pyhäselän lukio:

Pyhäselän lukion esittelypäivä yseille on perjantaina 14.1.2022

• Ilmainen bussikuljetus Joensuun keskustasta klo 9.00 ja paluu Pyhäselästä klo 12.00. (Kuljetuksen tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa)

• Lukion esittely & avoimet ovet klo. 10–12 myös huoltajille.

• Pyhikseen saa ehdottomasti tulla tutustumaan muulloinkin. Lisätiedot opon kautta: sanna.tuomisto@edu.joensuu.fi

• Tervetuloa!

Joensuun lukioihin tutustuminen -sivun alanavigaatio