Joensuun lukioihin tutustuminen

Lukiot voivat ottaa vierailijoita vastaan syksystä 2021 alkaen todennäköisesti melko normaalisti. Tarvittaessa lukioiden esittelyjä toteutetaan myös etänä/virtuaalisesti. Vierailut onnistuvat myös yhteishaun ollessa käynnissä.

Joensuun lyseon lukio:

• Lyseon toiminta ja opiskelijat siirtyivät Koulukadulta Tiedepuistolle 7. tammikuuta 2021 alkaen
  • Lyseon lukioon voi tulla tutustumaan erikseen sovittavina aikoina, ota yhteys opinto-ohjaajiin
  • Esittelyiden varaaminen Lyseon opinto-ohjaajien kautta: anu.kotilainen@edu.joensuu.fimiika.kinnunen@edu.joensuu.fi.

Joensuun yhteiskoulun lukio, JYK:

- Esittelyistä sopiminen opinto-ohjaajien kautta:

anne.lukkarinen@edu.joensuu.fikatri.kuosmanen@edu.joensuu.fijenni.kervinen@edu.joensuu.fi

Tulliportin normaalikoulun lukio ja Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio (ISK):

• Normaalikoulun ja ISK:n lukioista kiinnostuneet nuoret voivat tulla tutustumaan oman koulun ryhmänsä mukana. Tarvittaessa huoltajat voivat olla mukana päiväesittelyissä.
  • Normaalikoulun lukion yleis- ja matemaattis-luonnontieteellisen linjan sekä ISK:n esittelydiat ja norssin nettisivujen tehtäväpaketti on lähetetty yläkoulujen opoille syyslukukaudella. Lisäksi video koulun tiloista saadaan valmiiksi tammikuun loppuun mennessä.
  • Aiemmin järjestettyä iltatutustumistilaisuutta ei toteuteta tänä vuonna.

Pyhäselän lukio:

Joensuun lukioihin tutustuminen -sivun alanavigaatio