Lukioiden yhteistyökumppanit -sivun sisältö

Joensuun aikuislukio

Joensuun Aikuislukio tarjoaa lukio-opintoja, aikuisten perusasteen opetusta ja kymppiluokan aivan Joensuun keskustassa.

Lukio-opintoja voi suorittaa joustavasti joko osallistumalla iltaopetukseen tai suorittamalla lukiokursseja itsenäisesti verkossa. Lukio-opiskelijana voit tähdätä suorittamaan ylioppilastutkinnon, lukion päättötodistuksen tai molemmat. Aineopiskelijana saat opiskella valitsemiasi yksittäisiä lukiokursseja haluamistasi aineista, vaikkapa opiskellen lisää vieraan kielen taitoja!

Peruskoululinjalla voit korottaa peruskoulun arvosanoja tai käydä peruskoulun loppuun ja saada päättötodistuksen. Aikuislukio tarjoaa myös suomi toisena kielenä -opintoja ja lukioon valmistavaa koulutusta maahanmuuttajille.

Lue lisää: https://www.joensuu.fi/aikuislukio

 

Joensuun konservatorio

Kaikki Joensuun lukiot tekevät yhteistyötä Joensuun konservatorion kanssa. Sinulla on mahdollisuus liittää lukio-opintoihisi konservatorion musiikkiopisto-opintoja ja muusikon tutkinnon opintoja. Ole rohkeasti yhteydessä konservatorioon, jos suunnittelet muusikon tutkinnon suorittamista.

Lue lisää: https://www.joensuu.fi/konservatorio

 

Joensuun Urheiluakatemia

Joensuun Urheiluakatemia on oppilaitosten ja urheilutoimijoiden yhteistyöverkosto, joka tukee urheilu- ja opiskelu-urien tavoitteellista yhdistämistä. 

Urheiluakatemia tarjoaa urheilijalle huippuvalmennusta, urheilun tukipalveluja sekä tukea opintojen suunnitteluun. Urheiluakatemiaan voit hakea kaikista Joensuun lukioista, samoin myös korkea-asteelta. Toiselle asteelle hakiessasi täytä urheiluakatemian lisätietolomakke TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lue lisää: https://www.joensuu.fi/urheiluakatemia