Saavutettavuusseloste, sivun otsikko

Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Joensuun lukioiden verkkohakuopasta. Sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa on noudatettu saavutettavuusvaatimusten WCAG 2.1 A- ja AA-tason kriteerejä.

Verkkosivut vastaavat suurilta osin saavutettavuusvaatimuksia. Olemme arvioineet sivuston saavutettavuuden itse.

Tämä saavutettavuusseloste on päivitetty 28.9.2021.

Verkkopalvelussa havaitut puutteet

Semanttinen otsikkorakenne

Otsikoissa käytetyissä H1–H4 tageissa on poisjätettyjä tasoja, koska sivuston ankkuri/hyppylinkit on toteutettu H2-otsikkoina ja ei-ankkuri/hyppylinkit on toteutettu H3-otsikkona. Tästä johtuen H1-otsikon jälkeen tuleva seuraava otsikko on joko H2 tai H3.

Palautetta saavutettavuudesta

Saavutettavuudesta voi jättää palautetta verkkolomakkeella: Anna saavutettavuuspalautetta Joensuun kaupungin verkkolomakkeella tai sähköpostilla viestinta@joensuu.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivu arviointi ja palaute