Joensuun lukioihin tutustuminen

Joensuun lyseon lukio:

• Lyseoon! -esittelypäivä 9. luokkalaisille to 20.1.2022 on peruttu.

• What can I be –päivä Lyseon IB-linjasta kiinnostuneille 9. luokkalaisille keskiviikkona 12.1.2022 klo 9-10.30 ja se toteutetaan etänä - osallistuminen tämän linkin kautta.

• Vanhempainilta etätilaisuutena huoltajille ja 9. luokkalaisille to 20.1.2022 klo 17.30 alkaen. Samana iltana on mahdollisuus tutustua Lyseoon ja sen IB-linjaan. Osallistumislinkki tulee 19.1. Lyseon lukion nettisivuille kohtaan "Hakeminen".

Päivätilaisuuksiin ilmoittautuminen ja muiden esittelyiden varaaminen Lyseon opojen kautta: anu.kotilainen@edu.joensuu.fi; sini.karhapaa@edu.joensuu.fi

Joensuun yhteiskoulun lukio, JYK:

• Jykkiin voi tulla tutustumaan esittelypäivinä sekä muina erikseen sovittavina aikoina. Voimme ottaa nyt helmikuussa ryhmiä tutustumaan terveysturvallisesti lukioomme vallitsevien kokoontumissääntöjen mukaisesti.  Lisätietoja opinto-ohjaajiltamme.

• Jykin esittelyilta 9.luokkalaisille ja huoltajille järjestettiin  torstaina 3. helmikuuta 2022. Tallenteet saatavilla yleisesittelystä sekä urheilulukiosta kotisivuiltamme: Opiskelijaksi! - joensuu.fi

• Helmikuun esittelyihin ilmoittautumiset ja lisätiedot opojen kautta: anne.lukkarinen@edu.joensuu.fikatri.kuosmanen@edu.joensuu.fijenni.kervinen@edu.joensuu.fi

Itä-Suomen yliopiston harjoittelukoulu, Tulliportin normaalikoulun lukio ja Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukio (ISK):

• Normaalikoulun ja ISK:n lukioon voi tulla tutustumaan Toisen asteen yhteys -päivinä klo 9-15 sekä lukuvuoden aikana samoihin kellonaikoihin. Esittelyihin ilmoittautumiset ja lisätiedot opojen kautta. Norssi: kati.huttu-pantsari at uef.fi, visa.tuominen at uef.fi ja ISK: perttu.kivivuori at itasuomenkoulu.fi

• Normaalikoulun lukion yleis- ja matemaattis-luonnontieteellisen linjan sekä ISK:n esittely nuorille ja huoltajille Tulliportin koululla ti 30.11. Klo 17- (ei ennakkoilmoittautumista). Osoite: Tulliportinkatu 1 (eläinliikettä vastapäätä)

• Sisäänkäynti: A-ovesta (koulun sisäpihan kaupungin puoleinen ovi, 1. kerros)

• Pysäköinti: P4-P5 -parkkipaikoilla pysäköinti on maksutonta klo 16 alkaen.

• Ei ennakkoilmoittautumista, lämpimästi tervetuloa!

Pyhäselän lukio:

Pandemian vuoksi ysiluokkalaisten vierailuja lukioille ei voida tammikuussa 2022 toteuttaa. Alla mainitut suunnitellut vierailupäivät siirtyvät helmikuulle tai ne toteutetaan virtuaalisena.

Pyhäselän lukion esittelypäivä yseille on perjantaina 14.1.2022

• Ilmainen bussikuljetus Joensuun keskustasta klo 9.00 ja paluu Pyhäselästä klo 12.00. (Kuljetuksen tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa)

• Lukion esittely & avoimet ovet klo. 10–12 myös huoltajille.

• Pyhikseen saa ehdottomasti tulla tutustumaan muulloinkin. Lisätiedot opon kautta: sanna.tuomisto@edu.joensuu.fi

• Tervetuloa!

Joensuun lukioihin tutustuminen -sivun alanavigaatio