Sisältöjulkaisija

angle-left Kannustamme siirtymään e-laskuihin

Kannustamme siirtymään e-laskuihin

Joensuun kaupunki ottaa käyttöön e-laskuehdotuksen, joka on verkkopankissa näkyvä kehotus siirtyä e-laskun tilaajaksi. Ensimmäisenä ehdotus tulee OP:n asiakkaille, jotka saavat laskuja kaupungin varhaiskasvatuksesta. Ehdotus tulee verkkopankkiin helmikuun paperilaskun yhteydessä.

Kun ehdotuksen hyväksyy omassa verkkopankissa, jatkossa kaikki Joensuun kaupungin laskut tulevat sähköisinä paperilaskun sijaan. Ehdotus on voimassa kuukauden ja poistuu verkkopankista, ellei sitä ole hyväksytty.

E-laskuja voivat tilata myös muut kuin OP:n asiakkaat. Omasta verkkopankista löytyvät ohjeet e-laskujen tilaukseen. Kannattaa huomioida, että Joensuun Veden laskut vaativat oman tilauksensa.

– Toivomme lämpimästi, että mahdollisimman moni hyväksyy ehdotuksen ja siirtyy e-laskujen tilaajaksi. Paperiset laskut tuovat kaupungille kymmenien tuhansien eurojen turhat kustannukset vuosittain. E-laskut ovat nopeita, helppoja, edullisia ja ekologisia, toteaa Joensuun kaupungin talouspäällikkö Tiina Eskelinen.

Joensuun kaupunki laajentaa e-laskuehdotusta muihin laskutuksiin ja mahdollisesti muiden pankkien asiakkaisiin myöhemmin.   

Kuva laskusta ja salamoista

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.