Kiihtelysvaaran palvelupisteen sivut

Kiihtelysvaaran palvelupiste on Kiihtelyspirtissä, jossa toimivat myös terveysasema ja kirjasto. Meillä voit hoitaa monta asiaa yhdellä reissulla, lähellä ja ilman kiirettä.
Vastaa kyselyyn pitäjien palvelupisteiden käytöstä ja merkityksestä asukkaille. Kyselyyn voit vastata palvelupisteellä tai sähköisellä kyselylomakkeella. Vastaa kyselyyn napauttamalla linkkiä.
Palvelupisteen asiakaspalvelu on kiinni ti 27.2. klo 13.50-14.30 välisen ajan. Muuten avoinna normaalisti.

Meillä voit:

• asioida kaupungin palveluihin liittyvissä asioissa, hakea ja palauttaa lomakkeita ja hakemuksia sekä saada tietoa palveluista ja päätöksenteosta
  • maksaa Joensuun kaupungin lähettämät laskut ilman palvelumaksuja
  • tutustua aulatilan vaihtuviin taide- yms. näyttelyihin sekä varata näyttelyajan omalle näyttelyllesi
  • käyttää maksutonta nettipistettä ja tulostaa asiointiin liittyviä papereita
  • ottaa Kelaan videoyhteyden nettipisteen tietokoneen kautta

Meiltä voit ostaa:

• Joensuun pitäjien liikuntatilojen kausi- tai kuntosalikortin ja kulkutunnisteen sekä varata liikuntahallivuoron
  • A4 ja A3 kopioita mustavalkoisina tai värillisinä
  • Kiihtelysvaara-aiheisia kirjoja, retkeilykarttoja

Meiltä saat:

• tietoa kaupungin palveluista ja päätöksenteosta
  • esitteitä ja tapahtumatietoja

Sinua palvelevat myös:

• rakennusvalvonnan tarkastusinsinööri Markku Pykäläinen, paikalla ainoastaan ajanvarauksella, sovi tapaaminen puh. 050 550 0765. Arkistostamme löytyvät Kiihtelysvaaran kunnan aikaiset rakennusluvat vuosilta 1950-2004. Lupakopioista peritään asiakirjan lunastusmaksu.
  • palvelupisteellä on käytössä Kelan etäyhteys. Saat neuvontaa henkilökohtaisesti videoyhteyden kautta, voit hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteessä. Etäpalvelu toimii nettipisteellämme, autamme palvelun käytössä (Kelan etäyhteys käytettävissä palvelupisteen aukioloaikoina).
  • Kiihtelysvaaran aikuissosiaalityö sosiaalityöntekijä Sari Opari puh. 013 330 5620, sari.opari@siunsote.fi tai sosiaaliohjaaja Sirpa Pylkkänen puh. 013 330 5348, sirpa.pylkkanen@siunsote.fi tavattavissa ajanvarauksella Kiihtelysvaarassa tai Heinävaarassa, puhelinaika/ajanvaraukset ma, ke ja pe klo 9-10,
  • perustoimeentulotuki haetaan Kelasta sähköisesti tai kirjeitse osoitteella KELA, PL 10, 0056 KELA. Hakukaavakkeen ja palautuskuoria saa palvelupisteeltä tai Kelasta Koulukatu 24, Joensuu
  • Kelan palvelunumero toimeentulotukiasioissa klo 9 - 16 puh. 020 699 207
  • Täydentävät/ehkäisevät toimeentulotukihakemukset Kela siirtää asiakkaan pyynnöstä kuntaan käsiteltäväksi tai voit jättää hakemuksen osoitteeseen:
    Siun sote, Taloussosiaalityön tiimi, Rantakatu 23 (katutaso) pe, 80100 Joensuu tai sähköisesti https://miunpalvelut.fi/siunsote. Hakukaavakkeen saa palvelupisteeltä.

Teiden ja katujen hoito Kiihtelysvaaran alueella:

• maanteiden hoidosta vastaava tienpitäjä on Pohjois-Savon ELY keskus. Maanteiden kunnossapitoon liittyvät yhteydenotot Liikenteen asiakaspalvelun kautta.

• Kiihtelysvaaran alueen katuverkosta vastaa Joensuun kaupunki.

• katujen kunnossapitoon liittyvissä asioissa voit jättää palautetta sivun yläreunan Anna palautetta -palvelun kautta tai Katujen kunnossapito -sivulla olevaan puhelinnumeroon. Ko. sivulta löytyvät myös kartat katujen kunnossapitoluokista ja katujen kunnossapidon laatuvaatimukset.

Kokoustiloja käyttöösi:

Palvelupisteellä on käytössä n. 25 hengen kokoustila, jossa on tietokone, videotykki ja maksuton wifi-yhteys. Joensuulaiset yleishyödylliset yhdistykset saavat käyttää kokoustilaa maksutta. Joensuun kaupungin sisäisistä tilaisuuksista ei peritä maksua. Muilta käyttäjiltä tilasta laskutetaan 13,75 € /h  jokaisesta alkavasta tunnista (sis. alv 24 %).

Uudet pitäjäsivut julkaistu! Tutustu Kiihtelysvaaran pitäjään.

AVOINNA

ma–ke klo 10–15